Livrare si plata

-->

Livrare si plata

I . Modalitati de plata

Plata Ramburs
Plata produselor se face la curier in momentul primirii produsului, clientul va achita si taxa de expediere pentru produsele la care in specificatii nu se mentioneaza "Livrare Gratuita".


Plata cu Cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.


Pe extrasul de cont al titularului de card, tranzactia cu cardul va aparea cu numele zoom-fashion.

II . Livrarea produselor

Livrarea produselor se face doar prin serviciul de curierat rapid DPD Curier. Comenzile peste 250 lei beneficiaza de Livrare Gratuita.
Zoom-Fashion.net nu livreaza produse in afara Romaniei.
Livrarea se face in sistem Door-to-Door,adica se face exact la adresa specificata de client,in fata usii.Din acest motiv este important sa ne lasati adresa completa.
Taxa de livrare pentru un colet in Bucuresti este de 9.90 lei,iar pentru provincie este 19 lei, indiferent de localitatea destinatarului (sat,comuna,oras).
Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului.
Intervalul de livrare este de Luni pana Vineri intre 9.00 si 17.00 in functie de disponibilitatea curierului.In ziua livrarii curierul o sa va comunice ora livrarii.

III . Termen de livrare

Comenzile lansate Vineri,Sambata si Duminica se vor solutiona in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.
Produsele pleaca zilnic de la noi in jurul orei 17 termenul de livrare fiind intre 48-72ore.

IV . Returnari si schimburi

Pentru a schimba sau a returna produsele comandate,te rugam sa te asiguri ca acestea nu prezinta urme de deterioare sau uzura(purtare/spalare).
Daca produsul returnat este deteriorat sau are semne clare de utilizare,fapt ce nu ne mai permite comercializarea lui,ne rezervam dreptul de a refuza returul.
Costul transportului pentru returnarea sau schimbarea produselor este suportat de catre client.
Transportul va fi suportat de noi doar in situatia in care v-am trimis un alt produs sau produsul primit este defect.
Comenzile pot fi schimbate in termen de maximum 14 zile de la livrare.Nu acceptam colete cu RAMBURS sau trimise prin Posta Romana.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.


PENTRU SCHIMBAREA PRODUSELOR VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA .
Va multumim!